Oralna hirurgija i implantologija

Zubni implanti, ugradnja implanta, cene implantata Beograd

Oralna hirurgija i implantologija

oralna-higijena_1
Produženjem životnog veka ljudi pojavila se i potreba za visoko funkcionalnim zubnim nadoknadama. Tako je i primena dentalnih implantata već postala standardna procedura u savremenoj stomatološkoj praksi.

Dentalni zubni implanti predstavljaju titanijumske šrafove koji se ugrađuju u viličnu kost. Oni se za kost vezuju prirodno, procesom oseointegracije. Implantati su biokompatibilni sa kosti i okolnim tkivima, veoma pouzdani, a organizam ih ne odbacuje. Adekvatno ugrađeni implantati su veoma dugotrajni.

Od raznovrsnih implantacijskih sistema koji danas postoje na tržištu, koristimo samo proverene tehnologije poznatih svetskih proizvođača. Naravno, saradnja sa renomiranim zubotehničkim laboratorijama nam omogućuje da Vam pružimo izuzetno kvalitetne i dugotrajne restauracije, naš prioritet ste Vi!

Ukoliko niste u mogućnosti da nas posetite, budite slobodni da nam elektronskim putem pošaljete rtg snimke, kako bismo izašli u susret Vašim potrebama i zakazali posetu.

Koji zubni implant izabrati?

koji implant materijal

 

Od raznovrsnih implantacijskih sistema koji danas postoje na tržištu, koristimo samo proverene tehnologije poznatih svetskih proizvođača.

Danas na tržištu postoji veliki broj implantnih sistema različitih cena, što bi trebalo da imate u vidu kada birate vrstu implantata koji će biti ugrađen kod Vas. Što je implant skuplji to je i kvalitetniji, kao i bilo koji drugi industrijski proizvod u svetu. Na kvalitet implanta najviše utiče njegov oblik i površina koji su direktno odgovorni za srastanje implanta sa kosti i njegovu dugoročnost.

Mnoge kompanije samo „kopiraju“ osnovni dizajn implantata od drugih, ne ulažući u istraživanja osteointegracije, klinička ispitivanja, kvalitet i dugovečnost implantata, pa su zato njihovi proizvodi u početku povoljniji, ali ne i kvalitetniji.

U ordinaciji najviše radimo sa Straumann i Nobel Biocare zubnim implantima koji predstavljaju zlatni standard među implantnim sistemima u svetu.

Više od 20 godina kliničkih istraživanja rezultirala su jedinstveno dizajniranim implantološkim sistemom potvrđenim u kliničkoj praksi po najvećim standardima savremene stomatologije.

Kako bismo Vam ponudili ekonomičnije a opet vrlo kvalitetne zubne implante u ordinaciji radimo i implante firmi Bredent, BioHorizons i Alpha – Bio Tec. Potrudili smo se da Vam, za uložen novac ponudimo maksimalan kvalitet zubnog implanta.

 

Posetite nas na adresi: Ulica Jurija Gagarina 26a V/14 – Novi Beograd, Srbija


Telefoni stomatološke ordinacije:
tel: 011/2289-229
mob: 063/237-075

e-mail: info@dentaltourism.rs