Oralna hirurgija i implantologija

Zubni implanti, ugradnja implanta, cene implantata Beograd

oralna-higijena_1
Produženjem životnog veka ljudi pojavila se i potreba za visoko funkcionalnim zubnim nadoknadama. Tako je i primena dentalnih implantata već postala standardna procedura u savremenoj stomatološkoj praksi.

Dentalni zubni implanti predstavljaju titanijumske šrafove koji se ugrađuju u viličnu kost. Oni se za kost vezuju prirodno, procesom oseointegracije. Implantati su biokompatibilni sa kosti i okolnim tkivima, veoma pouzdani, a organizam ih ne odbacuje. Adekvatno ugrađeni implantati su veoma dugotrajni.

 

Koji zubni implant izabrati?

koji implant materijal

 

 

Danas na tržištu postoji veliki broj implantnih sistema različitih cena, što bi trebalo da imate u vidu kada birate vrstu implantata koji će biti ugrađen kod Vas. Što je implant skuplji to je i kvalitetniji, kao i bilo koji drugi industrijski proizvod u svetu. Na kvalitet implanta najviše utiče njegov oblik i površina koji su direktno odgovorni za srastanje implanta sa kosti i njegovu dugoročnost.

Mnoge kompanije samo „kopiraju“ osnovni dizajn implantata od drugih, ne ulažući u istraživanja osteointegracije, klinička ispitivanja, kvalitet i dugovečnost implantata, pa su zato njihovi proizvodi u početku povoljniji, ali ne i kvalitetniji.

 

Posetite nas na adresi: Ulica Jurija Gagarina 26a V/14 – Novi Beograd, Srbija

Telefoni stomatološke ordinacije:
tel: 011/2289-229
mob: 063/237-075

e-mail: info@dentaltourism.rs