Upoznajte naš tim stomatologa

 • dr Mirela Cvjetković
  dr Mirela Cvjetković
  magistar protetike

  dr Mirela Cvjetkovic magistar stomatološke protetike svojim pacijentima pruža stomatološke usluge po najvišim svetskim standardima

  dr Mirela Cvjetković je rođena 1980. godine u Gračacu.

  Diplomirala je na Stomatološkom fakultetu u Beogradu 2005. godine. Od 2007. godine radila je kao asistent na Stomatološkom fakultetu Pančevo gde je ujedno i magistrirala iz oblasti stomatološke protetike.

  Nedugo potom osniva privatnu stomatološku ordinaciju sa ciljem da svojim pacijentima pruži stomatološke usluge po najvišim svetskim standardima. Tako dolazi do saradnje sa stručnjacima različitih specijalnosti, a sve to zajedno rezultira velikim brojem zadovoljnih pacijenata.

  Aktivno je učestvovala u više naučnih i stručnih skupova u zemlji i inostranstvu. U sklopu stručnog usavršavanja završila je kurseve iz oblasti estetske stomatologije i protetike, kod vodećih evropskih eksperata iz tih oblasti. Trenutno je na specijalizaciji na Klinici za oralnu hirurgiju na Stomatološkom fakultetu u Beogradu.

   

   

  Vidi više
 • dr Milica Đekić
  doktor stomatologije

  dr Milica Đekić konstantno usavršava svoja znanja kroz brojne domaće i strane kurseve i predavanja gde postiže zavidne rezultate i kreira lepe osmehe.

  Diplomirala na Stomatološkom fakultetu u Beogradu.  Iskustvo u radu sa pacijentima stekla u Domu zdravlja Čukarica i Domu zdravlja Zemun. U stomatološkoj ordinaciji ˝Dr Mirela Cvjetkovic˝ zaposlena od 2013. godine.

  U kliničkom radu se najčešće bavi endodoncijom, restaurativnom stomatologijom a posebnu pažnju posvećuje najmladjim pacijentima.

  Konstantno usavršava svoja znanja kroz brojne domaće i strane kurseve i predavanja. Svoje polje interesovanja proširuje i na domen stomatološke protetike gde postiže zavidne rezultate i kreira lepe osmehe.

   

   

  Vidi više
 • Stomatološka sestra
  Dragana Petkoski
  stomatološka sestra

  Stomatološka sestra tehničar u stomatološkoj ordinaciji “dr Mirela Cvjetković” od Januara 2017 godine

  Stomatološka sestra

  Kao stomatološka sestra u ordinaciji dr Mirela Cvjetković zaposlena od Januara 2017 godine.
  Na stomatološkom fakultetu u Beogradu stručnu praksu završila 2015/2016.
  Srednju zubotehničku školu u Beogradu završila 2015 godine.

  Vidi više
 • Marijan-Matijević
  dr Marijan Matijević
  stručni konsultant (magistar i specijalista ortopedije vilica)

  dr Marijan Matijević čest je predavač na skupovima ortodonata u regionu na temu lingvalne ortodoncije

  Rođen je 1969. godine u Sremskoj Mitrovici.

  Osnovnu i srednju školu je završio u Zadru a Medicinski fakultet, odsek stomatologija u Novom Sadu. Na ovom fakultetu je 2000. godine položio specijalistički ispit iz Ortopedije vilica a 2005. godine je odbranio magistarski rad pod nazivom “Veličina i nagib kranijalne baze kod različitih tipova malokluzije”.

  Usavršavao se u oblasti lingvalne ortodoncije na mnogobrojnim kursevima širom Evrope od kojih su mnogi bili “in-office”kao i “in- laboratory” obuke vodećih evropskih eksperata u oblasti lingvalne ortodoncije. Čest je predavač na skupovima ortodonata u regionu na temu lingvalne ortodoncije.

   

  Vidi više

Vaše ime (obavezno polje)

Vaš e-mail (obavezno polje)

Vaš broj telefona

Naslov

Vaša poruka

Pošaljite nam RTG snimak

 

English