Vrste Zubnih Implantata

Vrste zubnih implantata i najbolji izbor za vas su uvek oni koji su savršeno ugrađeni i s kojima nećete ni primetiti razliku od svojih pravih zubi. Isto tako bitno je da lekar ima iskustvo u implantologiji i vodi vas stručno kroz ceo postupak. U našoj ordinaciji možete dobiti samo najbolje vrste i brendove implantata. Radimo sa svetski priznatim markama Straumann, Nobel, Bredent, BioHorizons, Alpha Biotec.

Zubni Implanti – Ugradnja

Implantima mogu da se nadomeste gotovo bilo koji izgubljeni zubi. Sama procedura traje koliko i svaka druga oralno – hirurška intervencija. Nakon ugradnje implanta i proteklog vremenskog perioda potrebnog za oseointegraciju, definitivna protetska nadoknada se fiksira za nosač nadoknade na implantu čime se restauracija kompletira.

Zubni Implantati – Održavanje

Lepši osmeh, normalna funkcija žvakanja, povećano samopouzdanje, poboljšan govor i očuvanje susednih zuba samo su neki od razloga zašto se sve više ljudi odlučuje na ugradnju zubnih implantata. Bitno je imati na umu kako na uspešnost zahvata utiču brojni faktori. Jedan od najvažnijih je održavanje pravilne i temeljne oralne higijene. Kako posle, tako i pre ugradnje implantata.
Mirela Cvjetković
English