Zubni implanti, ugradnja implanta, cene implantata Beograd

Oralna hirurgija i implantologija

Zahvaljujući višegodišnjim razvoju stomatološke industrije i tehnologije, dentalni implanti su postali izuzetno uspešan i opšteprihvaćen standard u rekonstrukciji zubnih nizova. Bez obzira na uzrok gubitka zuba, implanti su u velikom broju slučajeva dokazani kao efikasnije i jednostavnije rešenje u nadoknadi izgubljenog zuba u odnosu na tradicionalna rešenja.

Dentalni zubni implanti predstavljaju titanijumske šrafove koji se ugrađuju u viličnu kost. Zbog svoje strukture i biokompatibilnosti ne narušavaju okolna tkiva niti ih organizam odbacuje. Simulirajući prirodnu funkciju korena zuba, implanti prihvataju buduću protetsku nadoknadu čime obezbeđuju širok izbor restauracija (nadoknadu jednog ili više zuba; nosači mosta ili mobilnih proteza).

Ugradnjom implanata zdravi zubi ostaju intaktni što je ujedno vrhunac Vašeg i našeg uspeha.

Od raznovrsnih implantacijskih sistema koji danas postoje na tržištu, koristimo samo proverene tehnologije poznatih svetskih proizvođača. Naravno, saradnja sa renomiranim zubotehničkim laboratorijama nam omogućuje da Vam pružimo izuzetno kvalitetne i dugotrajne restauracije, naš prioritet ste Vi!

Ukoliko niste u mogućnosti da nas posetite, budite slobodni da nam elektronskim putem pošaljete rtg snimke, kako bismo izašli u susret Vašim potrebama i zakazali posetu.

Cene zubnih implantata

Prednosti i ugradnja dentalnih implanata

Prednosti dentalnih implanata

Nesaniran gubitak zuba Terapija dentalnim mostovima Terapija dentalnim implantima

Neatraktivan izgled

mostovi mogu pružiti izuzetan estetski efekat

Pruža maksimalan estetski izgled zuba i desni (parira izgledu prirodnoj situaciji u usnoj duplji)

Gubitak funkcije žvakanja i/ili govora

rehabilitovana funkcija žvakanja i govora

Potpuna rehabilitacija funkcije žvakanja i govora

Gubutak kosti

gubitak kosti nije zaustavljen

Ponašajući se poput korenova prirodnih zuba, implanti adekvatno opterećuju kost i sprečavaju njen dalji gubitak.

 

neophodno žrtvovanje zubne supstance susednih zuba(nosača mosta)

Susedni zdravi zubi ostaju neoštećeni

 

 

Implanti Vam pružaju potpun komfor i osećaj samopouzdanja

Ugradnja dentalnih implanata

Odluka o mogućnosti, mestu ugradnje, vrsti implanta u rehabilitaciji Vaših zuba biće donešena timski. Na osnovu kliničkog pregleda, dodatnih rendgen analiza i sagledavanja svih aspekata terapije kreira se individualan plan tretmana koji bi odgovorio Vašim potrebama. Implantima mogu da se nadomeste gotovo bilo koji izgubljeni zubi. Sama procedura traje koliko i svaka druga oralno – hirurška intervencija. Nakon ugradnje implanta i proteklog vremenskog perioda potrebnog za oseointegraciju, definitivna protetska nadoknada se fiksira za nosač nadoknade na implantu čime se restauracija kompletira.

Oralna hirurgija

Uz pomoć moderne dentalne tehnologije i anestetičkih sredstava, sve oralno – hirurške intervencije, preprotetske hirurške pripreme, hirurško - ortodontske terapije postale su znatno jednostavnije i efikasnije za pacijente.