Zubni implanti iskustva

Naša iskustva sa zubnim implantima

Ugradnja zubnih implanata i dalje ostaje jedna od najboljih metoda zamene prirodnih zuba. Zubni implanti su daleko pouzdanije i kvalitetnije rešenje od zubnih proteza. Dugogodišnji razvoj zubnih implanata doprineo je da su njihovi nedostaci svedeni na minimum.

Ugradnja implanta iskustva

Da li zubni implanti mogu da budu štetni po pacijenta?

Zubni implanti koje koristimo u Stomatološkoj ordinaciji QUEEN su vrhunskog kvaliteta i prave se od visokokvalitetnih materijala. Ovi implanti su biokompatibilni, titanijumski i nisu štetni po zdravlje čoveka i organizam.

Korišćenje ovih zubnih implanata ne prouzrokuje nikakve negativne posledice po zdravlje pacijenta i nema rizika od odbacivanja implanta od strane tela.

Koliko traje prilagođavanje zubnog implanta sa telom?

Na brzinu prilagođavanja zubnog implanta i srastanja sa kostima utiče niz faktora. Od momenta ugradnje implanta, pa do izrade i postavljanja dentalne krunice može proći od 3 do 6 meseci sa jeftinijim zubnim implantima ili 6 do 8 nedelje sa skupljim, ali daleko kvalitetnijim implantima koje preporučujemo.

Koje su cene zubnih implanata?

Cene ugradnje zubnih implanata zavise od niza faktora, kao i samog kvaliteta zubnog implanta koji pacijent odabere.

Više informacija o cenama ugradnje zubnih implanata možete pronaći na ovoj stranici: ZUBNI IMPLANTI CENA.

Molimo vas da nas pozovete ako želite da se konsultujete o vrsti i ceni zubnog implanta koji bi želeli da ugradite. Dođite do nas ili na pozovite na: +381 69 2289 229