Zubna ordinacija estetske stomatologije - QUEEN

Ko smo mi?

U stomatološkoj ordinaciji radi tim stomatologa i asistenata, profesionalaca koji se okupio radi zajedničkog cilja – Vašeg zdravog, lepog i zadovoljnog osmeha. Svoja znanja konstantno usavršavamo u zemlji i inostranstvu kako bismo Vam ponudili stomatologiju po najvišim svetskim standardima.

Mirela Cvjetković

Mirela Cvjetković

Spec. dr. stom.
Čini vaš osmeh neodoljivim pomoću vinira ili krunica, ujedno nadoknađuje izgubljene zube implantima. Put do konačnog osmeha je dug ali definitivno vredan strpljenja. Obratite nam se sa poverenjem.
Milica-Čukanović

Milica Čukanović

Spec. dr. stom.
Ispravlja vaše nepravilno raspoređene zube, nepravilne zagrižaje. Ne samo da omogućuje pravilan rast i razvoj vilica i lica već znatno poboljšava izgled vašeg prirodnog osmeha. Pitajte nas sve što vas zanima u vezi ove važne teme.
Miloš Stojanović

Miloš Stojanović

Dr. stom.
Izuzetno brine o zdravlju vaših zuba, usmeren ka pravilnom i savremenom lečenju korenova. Obratite nam se sa poverenjem.
Jelena-Stevanović

Jelena Stevanović

Spec. dr. stom.
Uspešno leči parodontopatije, eliminiše upale desni i neprijatan zadah. Izvodi operacije desni iz zdravstvenih i estetskih razloga. Pitajte šta vas zanima, tu smo da pomognemo sa stomatološkim nedoumicama.
Tamara Rikic

Tamara Rikić

Dentalni asistent
Naša desna ruka! Vlasnica prijatnog glasa koji vas prvi dočeka i pozdravi.
Isidora-Petrov

Isidora Petrov

Dr. stom.
Dr Isidora Petrov istovremeno brine o vašim zubima i vašem izgledu. Osim što je vrstan stomatolog, veoma uspešno se bavi i antiaging medicinom. Ukoliko želite da se podmladite, izbrišete bore na licu ili da izgledate svežije i jedrije, obratite nam se. Dr Isidora će vas oduševiti svojim pristupom ali i novim izgledom.

Pacijent na prvom mestu

Detaljan pregled, dobra analiza, odlična i efikasna komunikacija je odlika našeg tima. Zbog toga se ova zubna ordinacija izdvaja po veoma pouzdanim, preciznim i kvalitetnim stomatološkim radovima. Naš cilj su zadovoljni pacijenti uz stvaranje prijatne atmosfere i dugoročne saradnje.

Kakvu opremu i materijale koristimo?

Zubna ordinacija Queen u Beogradu raspolaže sa modernom opremom neophodnom za preciznu dijagnostiku i pouzdanu terapiju. U radu koristimo isključivo kvalitetne stomatološke materijale koji nam omogućuju izradu dugotrajnih stomatoloških radova za Vas.

Vaš osmeh je naša briga

U zubnoj ordinaciji ćete se osećati prijatno, uz lep ambijent, ljubazno osoblje i posvećenost naših stomatologa, stručnjaka, Vama kao pacijentu. Ponosni smo što ovu stomatološku ordinaciju u Beogradu posećuje veliki broj zadovoljnih pacijenata.

Usluge koje Vam nudimo

Možete se osećati sigurno sa nama, uz usluge kojima možemo poboljšati funkciju zubnih implanta i ulepšati Vaš osmeh.

Zašto izabrati nas

  • koristimo najbolje stomatološke materijale
  • brinemo o Vašim desnima kao najboljom osnovom za zdrave i dobre zube
  • stavljamo veliki značaj na estetsku stomatologiju i izrađujemo personalizovane stomatološke terapije
  • vašim zubima je data najbolja stomatološka terapija da potraju što duže
  • strastveno brinemo za kvalitet naših radova i mogućnost pružanja vrhunske estetske stomatologije u svakom trenutku za Vaš osmeh
  • besplatan parking

Naši zubi predstavljaju nas i jako su važni za naš izgled. U isto vreme jako je važno da nam potraju zdravi što duže je to moguće. Vredi da se brinemo o njima, jer ne zaboravite, stalni zubi su samo jedni i morate ih čuvati da Vam traju ceo život.

Prioritet nam je da tretiramo naše pacijente kao što bismo želeli da tretiraju i nas.

Naša zubna ordinacija čeka na Vas! Dođite i uverite se u kvalitet  stomatoloških usluga.

Želimo da Vam se zahvalimo na poverenju i da Vas upoznamo sa svetom savremene stomatologije.