zubna ordinacija

Zubna ordinacija mr sci. dr Mirela Cvjetković

Ko smo mi?

U stomatološkoj ordinaciji radi tim stomatologa i asistenata, profesionalaca koji se okupio radi zajedničkog cilja – Vašeg zdravog, lepog i zadovoljnog osmeha. Svoja znanja konstantno usavršavamo u zemlji i inostranstvu kako bismo Vam ponudili stomatologiju po najvišim svetskim standardima.

Pacijent na prvom mestu

Detaljan pregled, dobra analiza, odlična i efikasna komunikacija je odlika našeg tima. Zbog toga se ova zubna ordinacija izdvaja po veoma pouzdanim, preciznim i kvalitetnim stomatološkim radovima. Naš cilj su zadovoljni pacijenti uz stvaranje prijatne atmosfere i dugoročne saradnje.

Kakvu opremu i materijale koristimo?

Naša zubna ordinacija u Beogradu raspolaže sa modernom opremom neophodnom za preciznu dijagnostiku i pouzdanu terapiju. U radu koristimo isključivo kvalitetne stomatološke materijale koji nam omogućuju izradu dugotrajnih stomatoloških radova za Vas.

Vaš osmeh je naša briga

U zubnoj ordinaciji ćete se osećati prijatno, uz lep ambijent, ljubazno osoblje i posvećenost naših stomatologa, stručnjaka, Vama kao pacijentu. Ponosni smo što ovu stomatološku ordinaciju u Beogradu posećuje veliki broj zadovoljnih pacijenata.

Usluge koje Vam nudimo

Možete se osećati sigurno sa nama, uz usluge kojima možemo poboljšati funkciju zubnih nizova i ulepšati Vaš osmeh.

Zašto izabrati nas

  • koristimo najbolje stomatološke materijale
  • brinemo o Vašim desnima kao najboljom osnovom za zdrave i dobre zube
  • stavljamo veliki značaj na estetsku stomatologiju i izrađujemo personalizovane stomatološke terapije
  • vašim zubima je data najbolja stomatološka terapija da potraju što duže
  • strastveno brinemo za kvalitet naših radova i mogućnost pružanja vrhunske estetske stomatologije u svakom trenutku za Vaš osmeh
  • besplatan parking

Naši zubi predstavljaju nas i jako su važni za naš izgled. U isto vreme jako je važno da nam potraju zdravi što duže je to moguće. Vredi da se brinemo o njima, jer ne zaboravite, stalni zubi su samo jedni i morate ih čuvati da Vam traju ceo život.

 

Prioritet nam je da tretiramo naše pacijente kao što bismo želeli da tretiraju i nas.

Naša zubna ordinacija čeka na Vas! Dođite i uverite se u kvalitet  stomatoloških usluga.

Želimo da Vam se zahvalimo na poverenju i da Vas upoznamo sa svetom savremene stomatologije.