Izbeljivanje zuba kućno ili u ordinaciji

Bilo da se odlučite za kućno izbeljivanje zuba ili lasersko izbeljivanje zuba, profesionalno u ordinaciji, rezultati će verovatno i nadmašiti Vaša očekivanja. Ogledalo će od tada biti Vaš omiljeni predmet u kući koji ćete sa osmehom koristiti. Celokupan postupak se u oba slučaja započinje određivanjem trenutne boje Vaših zuba i određivanje potrebnih supstanci za uspešan efekat. Iako ovo nije doživotno rešenje, adekvatnim održavanjem i primenjivanjem saveta stomatologa, dug period ćete pleniti svojim osmehom. Postupak se nakon određenog perioda može potpuno bezbedno ponoviti, ukoliko za to postoji potreba.

Vremenom naši zubi gube sjaj i belinu koju su imali u ranijem periodu. Kod nekih osoba do toga dolazi ranije, kod nekih kasnije. Sve to nastaje zbog različitih faktora, od nezdrave ishrane, preko korišćenja cigareta, pa do neredovne i neadekvatne higijene. Bilo kako bilo i za taj problem postoji rešenje – stomatološko izbeljivanje zuba.

izbeljivanje zuba kućnoČasopisi i Internet portali su prepuni saveta za samostalno izbeljivanje zuba, međutim ako probate videćete da to ne donosi mnogo efekta, ili ako i donese to je za veoma kratak period, a pritom možete naškoditi svojim zubima. Razvojem stomatologije došlo se do idealnog načina za povratak blistavog osmeha, koji je za svaku osobu veoma bitan, jer je osmeh taj koji se prvi uočava na nekoj osobi i itekako utiče na samopouzdanje. Stomatolozi ovaj problem rešavaju uklanjanjem mrlja koje su se vremenom pojavile na zubu i uticale da zub postane žut, i to potpuno sigurno, odnosno bez štetnih posledica i činjenja da zub postane slabiji i ranjiviji.

Ukoliko se ustručavate da se široko osmehnete i ono što vidite u ogledalu ne čini Vas srećnim, budite slobodni da nas kontaktirate i informišete se o ovom postupku koji će Vas učiniti zadovoljnijom i nasmejanijom osobom, jer nakon ovog tretmana u Stomatološkoj ordinaciji mr sci. dr Mirele Cjetković, to ćete sigurno biti.

  • Naša stomatološka ordinacija QUEEN nalazi se u:
    Hercegovačka 19, 1/110 – Beograd (Savski venac)
  • Telefoni stomatološke ordinacije:
    +381 (0)11 2289-229
    +381 (0)63 237-075

    e-mail: stomatologija.info@gmail.com

Spec. dr. stom. Mirela Cvjetković

Spec. dr. stom. Mirela Cvjetković