Najatraktivniji i najlepši je prirodni izgled zubnih krunica. Kod keramičkih krunica, cilj je postići što veću prirodnost keramikom. Bezmetalne keramičke zubne krunice se razlikuju od metalo – keramičkih po tome što nemaju metalne legure, keramika se nanosi na keramičku osnovu – najčešće na cirkon.

Zbog odsustva metala u svom sastavu bezmetalne keramičke krunice su estetski znatno prihvatljivije u odnosu na metal-keramičke, a posebno za prednje zube. Takođe, bezmetalne keramičke krunice imaju prednost kod prilagođavanja boje i veličine krunica u odnosu na metal – keramičke. Njima imitiramo željeni izgled zuba i zubne krunice.

Keramičkim krunicama moguće je korigovati boju, oblik, veličinu i položaj zuba.

U našem radu pridajemo veliki značaj detaljima, pa zbog toga svaku zubnu nadokandu detaljno planiramo. Put ka savršenom osmehu nam omogućava DSD koncept, koji uz pomoć kompjuterske tehnologije simulira krajnji rezultat stomatološkog tretmana.

Kompjuterski sistemi nam takođe omogućuju vrhunsku preciznost izrade svih zubnih krunica i mostova koje radimo za Vas.

Pogledajte neke od naših radova.

Cena bezmetalne keramičke krunice

Cena bezmetalne krunice zavisi od načina izrade same krunice, iskustva stomatologa, zubnog tehničara, načina cementiranja.
Na tržištu postoji širok dijapazon cena za bezmetalne krune. Važno je da znate – da bi krunica bila dugotrajna i kvalitetno urađena bitna je svaka faza u izradi. Proces počinje pažljivim i preciznim brušenjem zuba, a taj faktor varira od stomatologa do stomatologa. Kod nas u ordinaciji, brušenje i priprema zuba se radi po stomatološkim doktrinama.

Posetite nas na adresi: Hercegovačka 19, 1/110 – Beograd (Savski venac)

Telefoni stomatološke ordinacije:
tel: 011/2289-229
mob: 069/2289-229
e-mail: stomatologija.info@gmail.com

Spec. dr. stom. Mirela Cvjetković

Spec. dr. stom. Mirela Cvjetković