Zubna ordinacija estetske stomatologije - QUEEN​

Najčešća pitanja

Na ovoj stranici ćete naći najčešća pitanja pacijenata. Ukoliko vam je potrebno više informacija slobodno nas pozovite.

Hirurško vađenje umnjaka izgleda slično bilo kojoj drugoj oralno hirurškoj operaciji. Nakon adekvatne dijagnoze i terapijskog plana pristupa se intervenciji.Prvi korak je priprema pacijenta, davanje anestezije, odgovarajućih lekova protiv bolova i otoka. Sledi priprema sterilnog radnog polja. Umnjaku se pristupa tako što se odignu desni, eventualno ukloni manji deo vilične kosti ili se preseče i ceo zub. Nakon vađenja zuba, rana se ušije, a konci obično uklanjanju nakon 7 dana. Za svo vreme rada pacijent je pod anestezijom, ne oseća nikakve bolove. Ukoliko se seku umnjak ili kost neophodno je da radi stomatoloska mašina a to se čuje i izgleda poput uobičajene popravke zuba.

Hirurško vađenje umnjaka izgleda slično bilo kojoj drugoj oralno hirurškoj operaciji. Nakon adekvatne dijagnoze i terapijskog plana pristupa se intervenciji.

Prvi korak je priprema pacijenta, davanje anestezije, odgovarajućih lekova protiv bolova i otoka. Sledi priprema sterilnog radnog polja. Umnjaku se pristupa tako što se odignu desni, eventualno ukloni manji deo vilične kosti ili se preseče i ceo zub. Nakon vađenja zuba, rana se ušije, a konci obično uklanjanju nakon 7 dana. 

Za svo vreme rada pacijent je pod anestezijom, ne oseća nikakve bolove. Ukoliko se seku umnjak ili kost neophodno je da radi stomatoloska mašina a to se čuje i izgleda poput uobičajene popravke zuba.