Zubni implanti Srbija

Zubni implanti u Srbiji po cenama mnogo nižim nego u inostranstvu. Svakome od vas se desi da tokom života ostanete bez jednog ili više zuba. Razlozi mogu biti loši zubi, paradentoza ili druge bolesti. Nedostatak zuba izaziva estetske probleme koji mogu dovesti do gubljenja samopouzdanja i osmeh na vašem licu sve je ređi. Idealno i pravo rešenje ovog problema je ugradnja implanta. Cene implanta u svetu su veoma visoke dok zubni implanti u Srbiji nemaju astronomsku cenu i pristupačni su većem broju pacijenata. Stomatološka ordinacija estetske stomatologije – QUEEN vam nudi ugradnju zubnog implanta po pristupačnim cenama uz vrhunski kvalitet. Zubni implanti su titanijumski šrafovi koji se ugrađuju u kost vilice i predstavljaju zamenu za koren zuba koji vam nedostaje. U stomatološkoj ordinaciji estetske stomatologije – QUEEN za izradu zubnih implanta koristi se proverena tehnologija poznatih svetskih proizvođača NOBEL BIOCARE. Izuzetno kvalitetni i dugotrajni zubni implanti po pristupačnim cenama.

Zubni implanti u Srbiji – prednosti

Zubni ili dentalni implant nadoknađuju zub bez potrebe za brušenjem susednih zuba, pogodni su za pravljenje mostova, mogu poslužiti kao nosači zubnih proteza.

Izgled zubnih implanta i osećaj koji pacijent ima identični su prirodnim zubima.

Pružaju komfor i samopouzdanje.

Indikacije za ugradnju zubnih implanta su nadoknada jednog, više ili svih zuba.

Posle ugradnje implanta potrebno je održavati oralnu higijenu uz redovnu kontrolu kod stomatologa.

Procedura ugradnje zubnih implanta zahvaljujući modernim tehnologijama postala je efikasna, bezbolna i jednostavna intervencija.

Zubni implanti u Srbiji po cenama mnogo nižim nego u inostranstvu, brza i kvalitetna ugradnja – stomatološka ordinacija estetske stomatologije – QUEEN

Posetite nas na adresi: Ulica Hercegovačka 19, 1/110 – Beograd (Savski venac)

Telefoni stomatološke ordinacije:
tel: 011/2289-229
mob: 063/237-075

e-mail: stomatologija.info@gmail.com

Spec. dr. stom. Mirela Cvjetković

Spec. dr. stom. Mirela Cvjetković